mandag den 14. marts 2011

En slags godnathistorie

Alle børnene gik tur i skoven, men de så ikke ulven, der gemte sig i busken. Mens de legede sødt i solen gjorde ulven sig klar. Han tog lommetørklædet op af lomme, bussede de skarpe hjørnetænder. Åndede sig i poten og tjekkede sin ånde. "fy for pokker" det var skidt... Alle de mentolpastiller var ødelæggende for han image. Op af lommen fiskede han en flaske "wolfs breath", som han piftede ind i munden. Han strakte sig og gabte, for lige at måle om han ville gabe kæberne af led eller en børnenakke lige kunne presses ind i kæften. Det gik vist.

Børnene var igang med en sangleg. De hoppede og dansede mens de sang "højt på en gren en krage, simsalabimbam-basala-du-sala-dim..." han trak en kam op af lommen og rettede på dario-lokkerne i panden. "Pokkers" så skulle han alligevel havde købt den røde brylcreme hos den lokale tyrkiske grønthandler på hjørnet. Hvis der var noget, der kunne holde sådan en ulvemanke, så var det brylcreme.
Nu nærmede børnene sig. Han kunne se de glade små børneansigter. Den lyshårede pige med de lange krøller, som smygede sig om hendes knejsende nakke og gyngede mens hun gik. Den lille dreng, der trampede hårdt i jorden og vrængede mundvigen nedad, mens krokodilletårer sprøjte ud af øjnene, fordi han ikke måtte spise flere røde pølser. I midten af flokken gik den mørkhårede pige i en lyserøde prinsessekjole, der i dagens anledning havde et diadem i håret. Hun havde sikkert fødselsdag med alle de regnbuefarvede balloner og flag, som hun holdt i hånden.

Ulven tøvede... Denne dag var anderledes end det plejede at være. Sommerfuglene kunne mærkes i maven... Nu knurrede den også, altså maven. Det var længe siden han sidst havde spist og nu var han så tæt på. Han gjorde sig klar. Gik ned i knæ, så han fik et bedre afsæt. Et godt spring afhang af afsættet. Hvis man gik for meget ned i knæ kunne man ikke hoppe ordentlig, for lidt gav for lidt fart og man ville ramme for kort på målet. "I skal alle sammen stille jer i en rundkreds"  sagde pigen der havde fødselsdag. Hun havde rund kinder og så ud som om hun smagte godt. Maven gav sig igen. Han var klar.

1,2,3 NU! Han sprang og landede midt i rundkredsen. Alle børnene gav et hyl fra sig og løb i alle retninger "Ulven kommer, ulven kommer!", "Vi bliver spist", "Hjælp, red os" "Ahhhhhhhhhhhhhhh!" skreg de, mens de væltede over buske og knækkede træstammer."Nej, stop kom tilbage" råbte ulven. Men hans mikrofon virkede ikke. Han slog på den og der kom et hyl fra de transportable højtalere "WWIIIIIIUUUUUU. Så stoppede børnene. "Øh, Hej, jeg er ulven Funny-Johnny og jeres underholdning her i dag. Kom tilbage hvis I vil se mig trylle en kanin ned i gabet i en mundfuld og hive den uskadt op igen. Jeg kan også korttrick på tænderne og vi kan tage billeder, hvor jeg lader som om jeg er ved at spise jer, som I kan sende til jeres venner." Nu kom alle børnene jublende tilbage og Funny-Johnny underholdt hele eftermiddagen og børnene havde en dejlig dag. De sendte gruvækkende billeder til deres venner og fik ridetur på Johnnys ryg. Da dagen var slut tog Johnny sine penge og gik på bugerbar, hvor han spiste 34 burgere og 101 pomfritter, for han var blevet så sulten.

Sov Godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar