I dag donerer jeg mit blogindlæg til en god sag.
Alt for mange fisk bliver smidt tilbage i havet, fordi vi mennesker er kræsne og kun spiser laks og fisk uden ben. Det må der laves om på.
Stegte rødspætter med nye kartofler og mormorsalat
Fisken:
Rødspætterne skylles og renses, duppes tørre og vendes i rugmel, pisket æg og rasp. De steges i smør på panden ved middel varme til de er sprøde og gyldne på overfladen. Tjek ved at skære et snit i ryggen og det hvide kød falder fra benet.
Nye Kartofler:
Koges til de falder af den kniven. Med masser af salt, korianderfrø, og lauerbærblad.
Persillesovs:
20 g. smør smeltes og røres til melbolle med 1 spsk. mel tilsæt, lidt af gangen 4 dl. mælk og rør til sovsen har den rette konsistens. Tilsæt rigelige mængder persille.
salt og peber
Salat:
Frisk hovedsalat skyllet grundigt.
Mormordressing:
1 dl. fløde
1 spsk. citron + lidt skal
1/2 spsk. sukker
lidt salt og peber.
Røres sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar