søndag den 14. november 2010

en bjørn på vej..

Dagen har stået i bagningens tegn, men inden vi kunne komme rigtigt igang, måtte vi en tur i Kvikly, for at hente det sidste. På vejen overhalede vi ham her. Den lille grønne bjørn.



Så fint stod han, med den ene pote løftet og igang med det næste skridt. Jeg tror, at han er stukket af, fra lørdagens slikorgie i en af lejlighederne, eller søndagens reperations slik. Hvem ved? men på vej er han, ud i den store verden. Måske han, lige som den standhaftige tinsoldat, ude for at lede efter sin papirprinsesse og han får hjælp af nogen. Men man kan sige, at han er nok i større farre for, at blive spist af en sort labrador. Der sætter sig foran ham. Kigger på ham med sine gule øjene. Lægger hovedet lidt på skrå og inden der kan nå at stå 11 under hagen, har den slugt ham i en mundfuld.... sådan er det jo med sorte labradorhunde.
Hvis han ikke har nået, at suge alt regnen til sig, så han er blevet 5 gang så stor(prøv lige at smide en i et glas vand og tjek det ;) og skræmmer livet af enhver der forsøger at spise ham.  :D

2 kommentarer: