tirsdag den 24. april 2012

Radiohole på Teater Katapult

Det er nu 3 år siden jeg første gang hørte om Radiohole, og jeg har glædet mig til denne forestilling lige siden. Den lille indre teaterfanatiker fik stillet sin trang til søde sager i aften, hvor der både var gratis øl til publikum og jello shots til skuespillerne, eller performere er nok det rette ord i denne sammenhæng. 

Radiohole er en performance teatergruppe fra, New York, og de gav den på alle tangenter, dog tilpas tilbagelænet til at alle kunne følge med. Ja, det kan man godt. De havde en energi der kun sjældent er set i det teaterpuritanske Danmark, hvor vi helst ser teater der holder sig indenfor bestemte genrer, bliver på scenen og ikke sviner for meget... alt for mange regler og overenskomster, der skal overholdes i dansk teater.

Hvis man er til det traditionelle teater, så skal man holde sig langt væk fra Radiohole. De er ikke for traditionalister og det er ikke uden grund, at der ligger en fin lille regnfrakke til publikum, der sidder på første række. Brug den!

Forestillingen er deres version af en gammel film "All that Heaven allows". Men selvom man nok fanger flere referancer, hvis man er amerikaner og har set filmen, kan man sagtens se forestilling som helt gemen dansker uden forkundska. Om ikke andet er der dåsebajser til alle ;-)

Her først traileren til den originale film: 


Og her en teaser på Radioholes "Whatever heaven allows":


Den spiller kun til på lørdag, så hvis du skal opleve performance i høj kvalitet. Så kom afsted til Godsbanen i Aarhus, hvor Katapult er flyttet ned, NU. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar