mandag den 15. august 2011

Brombærkagekonkurrence

Den årlige kagekonkurrence løb af stablen igår. Dette års tema var brombær, da vi var lidt trætte af de klassiske jorbærtærter med marzerinbund, chokolade,vaniljecreme, jordbær og gele. Kreativitereten strakte sig dog stadig til en tærte, med lidt ekstra hemmelig ingridiens. Den er her.... sakeporcherede pærer....

Tærten fik et lækkert rustikt look med en frisk vaniljecreme som tilbehør.


Selvom vi vandt det førsteår, både 1. og 2. plads, da vi ikke kunne blive enige om hvilken kage vi skulle bage. Og blev nr. 2 sidste år i en meget hård konkurrence, blev vi noget intimiderede da vi mødte konkurrenternes kunstneriske kreationer.


Ok, de føste er børnekager, udenfor konkurrence. men flotte konditoragrige chokolade-Sara Bernahrd-nyfortolkede med brombærgranache og luftige lyserøde nødefraglite med ingefær var kunstfærdigt udført.

Alle ser dog lidt grattede ud, når man har spist halvdelen og vurderer hvilken der skal have højeste point i kategorierne: Udseende, samlede smag og brombærets smag.

Man måtte ikke stemme på egen kage.


Vi vandt!!!!!

2 kommentarer:

  1. se, det ser ud som en riiiigitg god tradition, det der! Med rig kendskab til jeres kulinariske evner, undrer det mig ikke en brik, at i vinder hver gang!!!!

    SvarSlet
  2. hehe, de andre var nu også gode. Men vores var bedst afballanceret i smagen og brombæret kom rigtig til sin ret. Nam, nam :D

    SvarSlet